Friday, February 15, 2019

Ομιλία για Επιχειρηματικό Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα

Με την ευκαιρία μίας γρήγορης επίσκεψης στην Αθήνα, θα μιλήσω την Παρασκευή 1η Μαρτίου για την σημασία του ανοιχτού λογισμικού και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, πώς η Red Hat καταφέρνει να πουλάει $3δις+ το χρόνο υπηρεσίες γύρω από κάτι που θεωρείται δωρεάν, πώς στήθηκε ένα start-up γύρω από τον JBoss, και γιατί η IBM προτίθεται να πληρώσει $33δις για κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν αέρας κοπανιστός.

Θα μοιραστώ επίσης κάποια από τα μυστικά των επιτυχημένων προγραμματιστών λογισμικού ανοιχτού κώδικα, πώς μπορείτε να να δημιουργήσετε μια καριέρα γύρω από αυτό και να διασκεδάσετε.

Αυτά και άλλα ωραία στις 3-5μμ στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος), με την υποστήριξη καλών φίλων και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών - ΕΕΛΛΑΚ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη (σαν το λογισμικό!), αλλά παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα για την εγγραφή σας, να ξέρουμε πόσες καρέκλες να βάλουμε

 /Δημήτρης
 

1 comment:

Dimitris Andreadis said...

Και εδώ το βίντεο από την ομιλία

https://www.blod.gr/lectures/katanoontas-to-logismiko-anoihtou-kodika-gia-epiheiriseis/