Thursday, March 20, 2008

1ο Συνέδριο Κοινοτήτων και ομάδων ΕΛΛΑΚ

Μόλις τελειώσα τις τελευταίες πινελιές στις 2 παρουσιάσεις για το αυριανό 1ο Συνέδριο Κοινοτήτων και ομάδων ΕΛΛΑΚ, και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος.

Μετά από αρκετό διάστημα στο χώρο του OpenSource eίναι η πρώτη φορά που θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω σε ένα κατεξοχήν Linux κοινό, σε μία προσπάθεια να προσδιορίσουμε το στίγμα της Java στον χώρο του Ανοιχτού Λογισμικού και τις προσπάθειες/πρωτοβουλίες της Ελληνικής Java Κοινότητας.

Στην πρώτη ομιλία (στις 15:20) ουσιαστικά θα μιλήσω εκ'μέρους του Java Hellenic User Group αφού τα παιδιά του JHUG (Πάρις & Πάνος) δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.

Στην δεύτερη ομιλία (στις 15:50) θα μιλήσω για τον JBoss, το JBoss.org community, πώς στήθηκε η εταιρία γύρω από το opensource project, και τι μπορεί να σημαίνει το professional opensource για τον καθένα από εμάς.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται εδώ. Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι στο συνέδριο το μεγαλύτερο μέρος της μέρας και θα φορέσω κάποιο ρούχο με το JBoss logo για να μπορείτε να με βρείτε, αν θέλετε να συζητήσουμε για opensource από κοντά.

Be there or Be square :-)

2 comments:

Άγγελος Παναγιωτάκης said...

πολύ καλή η παρουσίαση σου!
Ευχαριστούμε.

Dimitris Andreadis said...

Merci!